Reviews.
Nabestaanden vertellen.

Reviews.
Nabestaanden vertellen.

Heel persoonlijk, geheel naar onze verwachting, geen bla bla, maar heel goed en kundig geregeld zoals wij dat voor ogen hadden.

E. van der Kleij

Zeer service gericht. Bereidheidheid optimaal met wensen en (on)mogelijkheden opdrachtgever rekening te houden; ook daar waar minder hulp/bijstand dan gebruikelijk werd verlangd.Vier ipv vijf sterren: uitsluitend terug te voeren op de relatief kleine onvolkomenheden in know how ten aanzien van de internetbeperkingen – van belang voor de muziek – van de begaafplaats waarvan eerst te elder uren bleek.

H.E. Schweers

Wij als familie willen Lienke bedanken voor haar professionele steun. advies maar vooral haar luisterend oor in een verdrietige moeilijk periode waarin onze moeder na 62 jaar afscheid heeft moeten nemen van haar man. Wij als gezin hebben gezien hoe Lienke onze moeder vanaf het eerste moment van kennismaking haar die steun gaf bij het maken van keuze om het afscheid nemen zo mooi mogelijk te laten verlopen. Wij als familie kijken ondanks de moeilijk periode die nog gaat komen terug op een mooi en waardig afscheid die wij hebben kunnen nemen van onze dierbare. 

Laura Richel-Glerum

Lienke was er altijd voor ons en heel erg betrokken. Ze is een grote steun voor ons.

Carla Vesper Broersma

Ik heb aan Lienke erg veel steun gehad, ook mijn moeder toen ze nog leefde. Bedankt voor alle goede zorgen, we zijn erg blij met Lienke. Ze is een echt gevoelsmens maar gaat tegelijkertijd ook zeer daadkrachtig te werk.

Lettie Zimmerman

Alles is vooraf heel duidelijk besproken en goed uitgevoerd. Fijn dat er goed wordt geluisterd naar wat we willen en wat we nodig hebben. Niet gejaagd, heel rustig en heel veel geduld in emotionele periode van rouw. Robert komt met advies en tips. En nazorg is ook prima.

Tang

Ik heb Robert gebeld om de uitvaart van mijn vader te verzorgen die op zeer korte termijn zou komen te overlijden. Robert is bij mijn vader thuis geweest en heeft samen met mij en mijn vader de uitvaart en wensen besproken. Na het overlijden van mijn vader heeft Robert alles perfect geregeld omtrent de laatste zorg en de uitvaart. Robert is persoonlijk, respectvol en leeft echt met je mee. Is zeer discreet en heel creatief in het oplossen van kleine “familie” probleempjes. Kortom Robert ontzorgd ECHT. Robert nogmaals dank voor alle goede zorgen en hulp en advies. Dankzij jou is mijn vaders uitvaart een mooie herinnering. Met vriendelijke groet, Ceryna.

Ceryna

Het voldeed aan al onze wensen.

Ans Brinkman

Alles heel netjes geregeld. Robert is iemand die met je meedenkt tijdens een moeilijke periode en er ook echt voor je is als je extra hulp of steun nodig hebt.

Eric Brinkman

Ik kan niet anders dan enorm positief zijn over onze ervaring met ABC-UZ in de persoon van Robert Rutgers. Robert is enorm betrokken en geduldig en je merkt aan alles dat hij het belangrijk vindt om samen een mooi afscheid te organiseren. Hij heeft ons enorm geholpen door te ontzorgen en door mee te denken met de invulling van de uitvaart. Nogmaals hartelijk dank voor de goede zorgen en mooie dienst.

Cliffred

ABC Uitvaartzorg. De uitvaartverzorger die ontzorgt.

Heeft u een vraag? Wij kunnen nagenoeg alles voor u regelen. Bel direct naar: 06-44432220. Onze medewerkers staan u graag te woord!