Vergelijk hier prijzen van uitvaart verzekeringen

Uw uitvaartverzekering.
Een gerust gevoel voor later.

Uw uitvaart-
verzekering.
Een gerust gevoel
voor later.

Nu al nadenken over het moment dat u er niet meer bent? Wellicht doet u dat liever nog niet. Tóch kan het vastleggen van uw wensen en het regelen van de financiële afhandeling van uw uitvaart uw nabestaanden veel zorgen uit handen nemen.

Verzeker uzelf van een mooi afscheid en ontzorg uw nabestaanden met een uitvaartverzekering. Op deze pagina vind u een handige tool om uitvaartverzekeringen te vergelijken, zodat u zelf de juiste keuze kunt maken.

Vergelijk hier prijzen van uitvaart verzekeringen

Vergelijk hieronder premies van uitvaartverzekeringen.

Over deze prijsvergelijker

Maak zelf uw keuze

Als consument kunt u via deze pagina eenvoudig uitvaartverzekeringen vergelijken. Wij bieden een overzicht van uitvaartverzekeringen, zodat u zelf de juiste keuze kunt maken. ABC Uitvaartzorg heeft geen adviserende rol.

Geen tussenpersoon

ABC Uitvaartzorg Uitvaartvergelijker.nl is geen tussenpersoon. Wij ontvangen uitsluitend een reclamevergoeding voor de doorverwijzing naar de betreffende aanbieder.

Waarom een uitvaartverzekering?

U voorkomt dat uw nabestaanden moeten opdraaien voor de kosten. Bijvoorbeeld als er onvoldoende spaargeld is. En ook al is er wel voldoende spaargeld, dan nog kunt u voor een uitvaartverzekering kiezen. Dan hoeven uw nabestaanden de uitvaart niet voor te schieten. Zij kunnen namelijk niet bij uw spaargeld, omdat bank- / spaarrekeningen van een overledene vaak geblokkeerd worden.